Leave Your Message
01/01

BABAGAN AWAKE DHEWEZhejiang Paidu New Energy Co., Ltd.

PaiduSolar

Brand kita didegaké ing taun 2003, perusahaan iki utamané melu "peralatan lan komponen photovoltaic sales, layanan technical generasi solar, dodolan bahan khusus elektronik, layanan teknologi panyimpenan energi, sales peralatan listrik, stasiun pangisian daya cepet terpusat, pangembangan piranti lunak, dodolan Internet, penjualan produk outdoor, penjualan produk elektronik, penjualan kebutuhan sehari-hari, impor dan ekspor barang, impor dan ekspor teknologi".

ndeleng liyane
index_conmpanyivp
index_ico18sy

OEM & ODM

Kita duwe tim desain R&D profesional sing kuwat.

index_ico2ook

20 + taun

Kita fokus ing manufaktur industri solar sine 2003.

40 + peralatan

Pabrik duwe luwih saka 40 peralatan produksi profesional.

300 + karyawan

Jumlah karyawan sing stabil meh 300.

indeks_ico31lb

18000

Bisa nggedhekake skala produksi lan duwe daya saing sing kuat.

  • Pengalaman industri sing sugih

    Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri solar, kita wis ngembangake pemahaman sing jero babagan pasar lan kabutuhan pelanggan sing terus berkembang. Kita wis sukses ngrampungake pirang-pirang proyek kanthi skala lan kerumitan sing beda-beda, entuk keahlian sing penting ing dalan.

    Waca liyane
  • produk kualitas dhuwur

    Kita setya nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing cocog lan ngluwihi standar industri. Kita sumber bahan saka supplier dipercaya lan nggunakake ngukur kontrol kualitas ketat saindhenging proses manufaktur.

    Waca liyane
  • teknologi inovatif

    Kita bangga tetep ing ngarep kemajuan teknologi ing industri. Kita terus-terusan nandur modal ing riset lan pangembangan kanggo nggawa solusi inovatif menyang pasar.

    Waca liyane

PRODUK FEATURED

Nyiyapake Sukses Nggunakake Layanan Inti

layanankita nyedhiyani

  • Dhukungan Teknis

    Tim dhukungan teknis kita darmabakti kanggo nyedhiyakake pitulungan lan tuntunan kanggo kabeh kabutuhan panel surya sampeyan. Apa sampeyan duwe pitakon babagan instalasi, ngatasi masalah, utawa pangopènan, para ahli kita bakal nulungi.

  • Kontrol kualitas

    Ing perusahaan kita, kualitas penting banget. Kita duwe langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen panel surya kita cocog karo standar industri sing paling dhuwur. Saka pilihan bahan mentah nganti proses manufaktur, kita netepi pedoman kontrol kualitas sing ketat.

  • Solusi sing disesuaikan

    Kita ngerti manawa saben proyek unik, mula kita nawakake solusi khusus sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan. Tim insinyur sing berpengalaman bakal kerja sama karo sampeyan kanggo ngrancang lan ngembangake sistem panel surya sing nyukupi kabutuhan energi, anggaran, lan pilihan estetika.

Sertifikat

Nyiyapake Sukses Nggunakake Layanan Inti

indeks_sertifikat7p9
indeks_sertifikat2lq3
indeks_sertifikat3qmg
index_certificate4jju
indeks_sertifikat5124
indeks_sertifikat6osa
010203

PAWARTA TERBARU

Nyiyapake Sukses Nggunakake Layanan Inti