Leave Your Message
01/01

PËR NEZhejiang Paidu New Energy Co., Ltd.

PaiduSolar

Marka jonë e themeluar në vitin 2003, kompania është e angazhuar kryesisht në "shitjet e pajisjeve dhe komponentëve fotovoltaikë, shërbimet teknike të prodhimit të energjisë diellore, shitjet e materialeve speciale elektronike, shërbimet e teknologjisë së ruajtjes së energjisë, shitjet e pajisjeve elektrike, stacionet e centralizuara të karikimit të shpejtë, zhvillimin e softuerit, shitjet në internet, shitje të produkteve në natyrë, shitje të produkteve elektronike, shitje të nevojave ditore, import dhe eksport mallrash, import dhe eksport teknologjie”.

shikoni më shumë
index_conmpanyivp
index_ico18sy

OEM&ODM

Ne kemi një ekip të fortë profesional të projektimit R&D.

index_ico2ook

20 + vite

Ne fokusohemi në prodhimin e industrisë diellore në vitin 2003.

40 + pajisje

Fabrika ka më shumë se 40 pajisje profesionale të prodhimit.

300 + staf

Numri i përgjithshëm i punonjësve të qëndrueshëm është afër 300.

index_ico31lb

18000

Në gjendje të zgjerojë shkallën e prodhimit dhe të mbajë konkurrencë të fortë.

 • Përvojë e pasur në industri

  Me shumë vite përvojë në industrinë diellore, ne kemi zhvilluar një kuptim të thellë të tregut dhe nevojave në zhvillim të klientëve. Ne kemi përfunduar me sukses projekte të shumta të shkallëve dhe kompleksiteteve të ndryshme, duke fituar ekspertizë të vlefshme gjatë rrugës.

  Lexo më shumë
 • Produkte me cilësi të lartë

  Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte me cilësi të lartë që plotësojnë dhe tejkalojnë standardet e industrisë. Ne i marrim materialet tona nga furnitorë të besuar dhe përdorim masa strikte të kontrollit të cilësisë gjatë gjithë procesit të prodhimit.

  Lexo më shumë
 • Teknologji inovative

  Ne krenohemi që qëndrojmë në ballë të përparimeve teknologjike në industri. Ne investojmë vazhdimisht në kërkime dhe zhvillim për të sjellë zgjidhje inovative në treg.

  Lexo më shumë

PRODUKT I PARAQITUR

Përgatitja për suksesin tuaj duke përdorur shërbimet kryesore

shërbimetne mundesojme

 • Mbeshtetje teknike

  Ekipi ynë i mbështetjes teknike është i përkushtuar për të ofruar ndihmë dhe udhëzime për të gjitha nevojat tuaja të paneleve diellore. Pavarësisht nëse keni pyetje në lidhje me instalimin, zgjidhjen e problemeve ose mirëmbajtjen, ekspertët tanë janë këtu për t'ju ndihmuar.

 • Kontrolli i cilësisë

  Në kompaninë tonë, cilësia është e një rëndësie të madhe. Ne kemi masa të rrepta të kontrollit të cilësisë për të siguruar që panelet tona diellore të përmbushin standardet më të larta të industrisë. Nga përzgjedhja e lëndëve të para deri te procesi i prodhimit, ne i përmbahemi udhëzimeve strikte të kontrollit të cilësisë.

 • Zgjidhje të personalizuara

  Ne e kuptojmë se çdo projekt është unik, dhe kjo është arsyeja pse ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara të përshtatura për kërkesat tuaja specifike. Ekipi ynë i inxhinierëve me përvojë do të punojë ngushtë me ju për të projektuar dhe zhvilluar sisteme të paneleve diellore që plotësojnë nevojat tuaja për energji, buxhetin dhe preferencat estetike.

Certifikata

Përgatitja për suksesin tuaj duke përdorur shërbimet kryesore

index_certificate7p9
indeksi_certifikata2lq3
indeksi_certifikata3qmg
index_certificate4jju
index_certificate5124
index_certificate6osa
010203

LAJMET E FUNDIT

Përgatitja për suksesin tuaj duke përdorur shërbimet kryesore