Leave Your Message
01/01

TENTANG KAMIZhejiang Paidu Énergi Anyar Co., Ltd.

PaiduSolar

brand kami diadegkeun dina 2003, parusahaan utamana kalibet dina "alat-alat photovoltaic sarta jualan komponén, tanaga surya jasa teknis, jualan bahan husus éléktronik, jasa téhnologi panyimpen energi, jualan alat-alat listrik, stasiun ngecas gancang terpusat, ngembangkeun software, jualan Internet, Penjualan produk luar, penjualan produk éléktronik, penjualan kabutuhan sapopoé, impor sareng ékspor barang, impor sareng ékspor téknologi".

nempo leuwih
index_conmpanyivp
index_ico18sy

OEM & ODM

Kami gaduh tim desain R&D profésional anu kuat.

index_ico2ook

20 + taun

Urang fokus kana industri surya manufaktur sinus 2003.

40 + parabot

Pabrik ngagaduhan langkung ti 40 alat produksi profésional.

300 + staf

Jumlah karyawan anu stabil caket kana 300.

index_ico31lb

18000

Bisa dilegakeun skala produksi jeung hove daya saing kuat.

  • pangalaman industri euyeub

    Kalayan taun-taun pangalaman dina industri surya, kami parantos ngembangkeun pamahaman anu jero ngeunaan pasar sareng kabutuhan palanggan anu berkembang. Kami parantos suksés ngaréngsékeun seueur proyék tina rupa-rupa skala sareng kompleksitas, kéngingkeun kaahlian anu berharga sapanjang jalan.

    Maca deui
  • produk kualitas luhur

    Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur anu nyumponan sareng ngaleuwihan standar industri. Urang sumber bahan urang ti suppliers dipercaya jeung employ ukuran kontrol kualitas ketat sapanjang proses manufaktur.

    Maca deui
  • téhnologi inovatif

    Kami bangga pikeun tetep di payuneun kamajuan téknologi di industri. Kami terus-terusan investasi dina panalungtikan sareng pamekaran pikeun nyayogikeun solusi inovatif ka pasar.

    Maca deui

PRODUK FEATURED

Nyiapkeun Pikeun Kasuksesan Anjeun Ngagunakeun Layanan Inti

jasakami nyadiakeun

  • Bantosan Téknis

    Tim dukungan téknis kami didédikasikeun pikeun nyayogikeun bantosan sareng petunjuk pikeun sadaya kabutuhan panel surya anjeun. Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan pamasangan, ngungkulan, atanapi pangropéa, para ahli kami di dieu pikeun ngabantosan.

  • Kontrol kualitas

    Di perusahaan kami, kualitas penting pisan. Kami gaduh ukuran kadali kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén panél surya urang nyumponan standar industri anu paling luhur. Ti seleksi bahan baku pikeun prosés manufaktur, urang taat kana tungtunan kontrol kualitas ketat.

  • Solusi ngaropéa

    Kami ngarti yén unggal proyék unik, sareng éta sababna kami nawiskeun solusi anu disaluyukeun pikeun kabutuhan khusus anjeun. Tim insinyur anu berpengalaman kami bakal damel raket sareng anjeun pikeun ngarancang sareng ngembangkeun sistem panel surya anu nyumponan kabutuhan énergi, anggaran, sareng kahoyong éstétika anjeun.

Sertipikat

Nyiapkeun Pikeun Kasuksesan Anjeun Ngagunakeun Layanan Inti

indéks_sertipikat7p9
indéks_sertipikat2lq3
indéks_sertipikat3qmg
index_certificate4jju
indéks_sertipikat5124
indéks_sertipikat6osa
010203

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Nyiapkeun Pikeun Kasuksesan Anjeun Ngagunakeun Layanan Inti